Brochures

Inschrijving Image 1

Inschrijving

Indien u op de hoogte wenst te blijven van onze publicaties, gelieve onderstaand fomulier in te vullen.

inschrijving

Campagnes

  • Fakes cost more, I buy real!

    Nanac is de Belgische partner van de campagne "Nep kost meer: ik koop merkproducten!" van BASCAP (Business Action to Stop Counterfeiting and Privacy),  een samenwerking van ondernemingen binnen de Internationale Kamer van Koophandel om namaak en piraterij tegen te gaan. Aarzel niet om  ons logo "thumbs up / thumbs down" te gebruiken of gebruik te maken van ons promotiemateriaal (folder, affiches). Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. 

    Postercampagne in Brussel, augustus 2013

    In de maand augustus 2013 werden door NANAC meer dan 1.200 affiches verspreid in een groot aantal publieke plaatsen en bij Brusselse handelaars om het grote publiek meer bewust te maken van de gevaren van namaak en piraterij. 

NANAC Nieuwjaarsreceptie 2019

07.02.2019 | 17:00 | PFS Finance | Brussels

Connect again with all the friends and partners involved in the fight against counterfeiting and Piracy in our country and let your experiment the exceptional campaign 2018-19 #ImNotFake 

 

Over Nanac

Partner worden

De stichting heeft uw steun nodig. Om te kunnen strjiden tegen de handel in namaakartikelen, is een nauwe samenwerking nodig tussen alle spelers,  zowel privé als publiek, van het grootste belang.

Lees meer...

Partnership