Brochures

Inschrijving Image 1

Inschrijving

Indien u op de hoogte wenst te blijven van onze publicaties, gelieve onderstaand fomulier in te vullen.

inschrijving

Campagnes

  • Fakes cost more, I buy real!

    Nanac is de Belgische partner van de campagne "Nep kost meer: ik koop merkproducten!" van BASCAP (Business Action to Stop Counterfeiting and Privacy),  een samenwerking van ondernemingen binnen de Internationale Kamer van Koophandel om namaak en piraterij tegen te gaan. Aarzel niet om  ons logo "thumbs up / thumbs down" te gebruiken of gebruik te maken van ons promotiemateriaal (folder, affiches). Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. 

    Postercampagne in Brussel, augustus 2013

    In de maand augustus 2013 werden door NANAC meer dan 1.200 affiches verspreid in een groot aantal publieke plaatsen en bij Brusselse handelaars om het grote publiek meer bewust te maken van de gevaren van namaak en piraterij. 

Cybersecurity begins with hardware integ...

Roundtable

'Cybersecurity begins with hardware integrity' is an interactive event that will gather procurement managers, risk and insurance managers, data protection officers, IT managers and cyber security experts from the Public and Private sector.

 ABOUT

Over Nanac

Wie zijn we?

Wie zijn we?

ICC België en de Douane hebben in 2010 besloten om hun krachten te bundelen om namaak en piraterij beter te bestrijden. Daartoe hebben zij de private stichting in het leven geroepen:  Neen aan Namaak en Piraterij,  beter gekend als NANAC. Deze stichting staat open voor andere partners. Er bestaat reeds een nauwe samenwerking met FOD Economie, SABAM, essenscia.... De stichting heeft ook de steun van de politieke autoriteiten.

Partner worden

De stichting heeft uw steun nodig. Om te kunnen strjiden tegen de handel in namaakartikelen, is een nauwe samenwerking nodig tussen alle spelers,  zowel privé als publiek, van het grootste belang.

Lees meer...

Partnership